da

Vi leverer kun i én kvalitet. Den bedste

Billeder og ord på en hjemmeside er fine nok. Men når vi skal fortælle dig om kvaliteten af vores bordplader, ville vi meget hellere invitere dig på en rundtur i vores snedkeri. Her ville du for alvor mærke den særlige SPEKVA-ånd. Opleve hvordan hver eneste medarbejder med rank ryg bærer mottoet ”WE ARE PROUD. WE ARE SPEKVA” på sit arbejdstøj. Fornemme hvordan vi er drevet af et altoverskyggende ønske om at levere det ypperste produkt i den ypperste kvalitet. Hver gang.

Vi ville vise dig, hvad der sker med de mere end 20 forskellige træsorter, fra de ankommer til Vamdrup, til de ligger som en individuelt tilpasset bordplade hos en kvalitetsbevidst kunde som dig.

Hvordan stavene kritisk udvælges af vores eksperter. Vendes, drejes og vurderes for at sikre et minimum af splintved og for at skabe størst mulig harmoni i farvespillet mellem de enkelte stave. Hvordan de med kyndig hånd og moderne teknologi forarbejdes af erfarne håndværkere, der gennem hele processen betragter og bedømmer. Og hvordan stavene til tre af vores produkttyper bliver ”pløjet” med fine riller på samlefladerne for at give større limareal, stærkere samlinger og en bedre køkkenhygiejne.

På din rundtur ville du også få mulighed for at opleve, hvordan vores mest eksklusive bordplader i Royal-serien skabes af håndsorterede førsteklassesstave i fuld længde. Og hvordan stavene i både Classic og Prima er samlet med synlige fingertapninger, der ud over gennemført elegance giver ekstra styrke og holdbarhed.

Til sidst ville vi vise dig, hvordan bordpladerne får deres karakteristiske glød, når vi overfladebehandler dem med rene naturolier af højeste kvalitet. Helt fri for kemiske tilsætningsstoffer og allergifremkaldende ingredienser.

Nu har vi desværre ikke mulighed for at invitere hver eneste kunde til Vamdrup. Hvor gerne vi end ville. I første omgang må du derfor tage til takke med billeder og ord på en hjemmeside.

Gennem unikt håndværk, service og kvalitet når vi vores mål:

Mere end blot en overflade

Spekva Kontrolrapport Eco